Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    12

    Unhappy nav lights on broom 35 european

    hi all

    had my broom about a month when son bought nav lights as a present he is pretty handy and runs his own business. nav ights worked then new ones fitted nav lights dont work, we made sure they where the same 25 w 12v. only two wires schecked fuses, maybe put old ones back on and start again.
    know i have lots to learn so will be back

    many thanks

  2. #2
    PCUK is offline Registered User
    Location : Mid Devon
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    4,557

    Default

    Check there is still power at the light ends of the cables.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4,825

    Default

    Are you sure your boats not 24volt? if so it will have blown the bulbs immediately.

  4. #4
    Phill's Avatar
    Phill is offline Registered User
    Location : Surrey/Kent borders
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    683

    Default

    I Also thought they were 24 Volt lights.
    Its all fun and games until someone loses an eye

  5. #5
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    814

    Default

    yes the brooms of that age are 24v.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    12

    Default nav lights

    many thanks for all the replies, will have to check and make sure the lights were 24v . see you soon .

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •